Logo


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan eens een kijkje in De Spiegel. Het is mogelijk de school te bekijken en de sfeer te proeven en kennis te maken met de leerkrachten. Maakt u hiervoor gerust een afspraak met de directeur of zijn plaatsvervanger. Mocht u na dit gesprek, de kennismaking met de school en het lezen van de informatiefolder besluiten uw kind aan te melden dan ontvangt u van ons de schoolgids met daarin de nodige informatie. Twee weken voordat uw kind 4 jaar wordt, mag hij of zij een aantal dagdelen alvast komen wennen.

Wilt u meer weten over onze school en waar wij voor staan?

Bekijk dan ook onze nieuwe schoolgids, informatiefolder en ons schoolplan onder het kopje schooldocumenten. Hier kunt u tevens een inschrijfformulier downloaden voor het aanmelden van uw kind.


Veilige schoolomgeving
Nu er een prachtige nieuwe school staat zal voor de veiligheid van alle kinderen ook de schoolomgeving aangepakt worden door de Gemeente Dalfsen. Het ontwerp voor de schoolomgeving van basisschool De Spiegel is tot stand gekomen in samenwerking met basisschool De Spiegel, De Polhaar, De Uitleg, de politie, Veilig Verkeer Nederland Dalfsen, de Gereformeerde Kerk en Partou kinderopvang. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de gemeente Dalfsen.